/Laminaat vloer

Laminaat vloer

Deel dit artikel

Het is erg belangrijk jouw parket goed te onderhouden. Door je parketvloer goed te onderhouden, ziet je vloer er namelijk langer mooi uit. Dit betekent simpelweg dat je langer van je mooie vloer kunt genieten. Maar hoe kun je jouw parketvloer het beste onderhouden? Dat lees je op deze pagina. Zo geven we in dit artikel enkele handige tips om jouw parketvloer optimaal te onderhouden en de beste parketvloer onderhoud.

Een laminaatvloer is ideaal als u niet veel geld wilt uitgeven aan een houten vloer maar wil wel graag genieten van dezelfde gezellig sfeer als die van een houten vloer. Er is uiteraard veel verschil in kwaliteit tussen de laminaat vloeren. Laat u goed adviseren als u een laminaat vloer over de verschillende gebruiksklassen voor minder of meer intensief gebruikt en van het plaatsen van een vloerverwarming. Bij laminaat vloeren heeft u verschillende keuze uit tinten, kleurpatronen en structuren voor iedere interieurstijl.

Opbouw Laminaat vloer

Een laminaat vloer bestaat uit verschillende lage. De eerste laag is een onderlaag ofwel drager van samengeperste houtvezels. Deze vezels zijn onderling verbonden met hars. Om kromtrekken te voorkomen zit aan de onderkant een stabiliteit laag. De volgende laag wordt voorzien een fotoprint van hout, beton, natuursteen of tegels en hier boven opzit een harde toplaag van melaminedie beschermt tegen krassen, vocht en allerlei soorten vlekken/slijtage.

Eigen smaak Laminaat vloer

Elke interieurstijl is er een passende laminaat vloer, Voor een landelijke stijl zijn lichte houtkleren er mooi Een klassiek of koloniaal interieur wordt extra sfeervol met donkere of gevlamde houtkleuren en voor een strak en modern interieur is wit of zwart altijd goed. Voor een industriële stijl is een betonprint, grijze houtprint of tegelprint heel erg geschrikt.

Bekijk voor meer laminaat vloeren op: Laminaat vloeren

2019-01-29T13:56:16+00:00woensdag 9 januari 2019|Laminaat|