/Een witte vloer in jouw industriële interieur

Een witte vloer in jouw industriële interieur

Deel dit artikel

Ben je op zoek naar de perfecte Eiken vloer voor jouw industriële interieur? Dan kun je ervoor kiezen een witte houten vloer aan te schaffen. Zeker als je vrij veel donkere kleuren in je interieur terug laat komen, is een witte vloer perfect. De lichte kleur van de vloer compenseert de vrij donkere kleuren van jouw interieur namelijk erg goed.

De voordelen van een houten vloer

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het kopen van een houten vloer. Ten eerste heeft een vloer van hout een lange levensduur. Vind je het belangrijk dat je vele jaren kunt genieten van jouw nieuwe vloer? Dan is de houten vloer zeker iets voor jou. Daarnaast heeft een houten vloer een natuurlijke uitstraling. Vind je het belangrijk dat jouw stoere interieur wel natuurlijk en rustig blijft ogen? Dan is een houten vloer perfect voor jou.

Tot slot combineert een vloer van hout prachtig met metalen meubels en accessoires. Deze zie je veel terug in de industriële woonstijl. Heb je veel metaal in huis, dan staat een houten vloer simpelweg prachtig.

Jouw houten vloer een unieke uitstraling geven

Je kunt een houten vloer een unieke uitstraling geven door de vloer te lakken. Wil je dat jouw nieuwe vloer een lichte kleur krijgt? Dan hoef je enkel witte lak op de vloer aan te (laten) brengen en de vloer heeft een hele andere look. Deze look past perfect bij de stoere uitstraling van jouw industriële interieur.

Vloer lakken kan overigens ook zonder een nieuwe vloer aan te schaffen. In dit geval laat je de vloer eerst schuren, om de oude bovenlaag te verwijderen. Als de bovenlaag weg is, kun je een nieuwe bovenlaag aanbrengen door de vloer te lakken. Je kiest zelf welke kleur je vernieuwde vloer moet krijgen. Wil je de donkere uitstraling van jouw stoere interieur wat compenseren? Dan laat je je vloer wit lakken. Na het lakken ziet jouw vloer er weer zo goed als nieuw uit en heeft deze bovendien een hele andere uitstraling.

De perfecte vloer voor jouw industriële interieur

De witte houten vloer is de perfecte vloer voor jouw industriële interieur. Ten eerste compenseert de lichte kleur van de vloer de donkere kleuren in jouw interieur perfect. Dit betekent dat je interieur lekker stoer en robuust blijft, maar dan zonder te donker te worden. Daarnaast past het witte hout perfect bij de metalen elementen in jouw stoere inrichting. Zeker als de metalen elementen in je huis donkere kleuren hebben, komen deze duidelijk naar voren door de lichte achtergrond van jouw witte vloer. Met een witte vloer van hout knallen de stoere, metalen elementen in jouw interieur écht naar voren.

2018-06-05T10:01:25+00:00woensdag 2 mei 2018|Parket Vloeren|