/Eiken houten vloeren: here to stay forever

Eiken houten vloeren: here to stay forever

Deel dit artikel

Is jouw vloer aan vervanging toe en wil je een vloer aanschaffen waar je gegarandeerd jaren plezier van hebt? Dan is de eiken houten vloer zeker iets voor jou. Deze vloer gaat niet alleen lang mee, maar blijft bovendien jaren trendy. Dit komt omdat de eiken houten vloer een op en top tijdloze uitstraling heeft. Eiken houten vloeren, here to stay forever!

Eiken houten vloer
Eiken houten vloer
Eiken houten vloer

Duurzaam, tijdloos en onderhoudsvriendelijk

Een eiken houten vloer van hoge kwaliteit gaat jaren mee. Ook als je de vloer nauwelijks onderhoudt, blijft deze er vele jaren prachtig uit zien. Sterker nog, de vloer krijgt nog meer uitstraling als deze wat ouder en meer versleten is.

Een ander voordeel van de eiken houten vloer, is dat deze vloer een tijdloze uitstraling heeft. De vloer is nu helemaal ‘in’, maar was dit vele jaren geleden ook en zal over vele jaren in de toekomst nog altijd trendy zijn. Vind je het belangrijk dat jouw nieuwe vloer niet alleen nu mooi is, maar over vele jaren nog steeds bij de belangrijke woontrends past? Dan is de eiken houten vloer echt iets voor jou.

Tot slot hoef je een eiken houten vloer nauwelijks te onderhouden. Heb je geen zin om iedere week met een speciale olie of een ander middeltje in de weer te zijn? Dan kun je deze vloer met een gerust hart kopen. Je kunt de vloer wekelijks stofzuigen en eventueel af en toe behandelen met een speciaal schoonmaakmiddel, maar dit is eigenlijk nauwelijks nodig. Ook met weinig onderhoud gaat de vloer jaren mee.

Prachtig in ieder huis

Een eiken houten vloer heeft een natuurlijke, subtiele en zeer rustige uitstraling. Door de rustige uitstraling van de eiken houten vloer, past deze vloer in vrijwel ieder huis. De vloer staat prachtig in een boerderij met landelijk interieur, maar ook in een appartement met industriële inrichting of een groot penthouse met modern interieur. En of je nu een donker of zeer licht huis hebt: je vindt altijd wel een vloer die bij jou past. De eiken houten vloer kan namelijk gelakt worden in een kleur naar keuze, zodat jouw nieuwe vloer perfect bij je interieur past.

Je kunt de eiken houten vloer in je gehele woning laten leggen, maar ook alleen in de woonkamer, in de slaapkamer, in de hal of in de studeerkamer. Door de vloer in je gehele huis te laten leggen, krijgt je woning een rustige uitstraling. Iedere ruimte ziet er namelijk (ongeveer) hetzelfde uit. Houd je van eenheid, dan raden wij je aan de eiken houten vloer in je gehele woning te laten leggen.

Een eiken houten vloer kopen

Wil jij een duurzame, tijdloze en onderhoudsvriendelijke vloer laten leggen? Dan is de eiken houten vloer zeker iets voor jou. Deze vloer is nu op en top trendy, maar zal dit over vele jaren nog steeds zijn. We zeggen het niet voor niets: eiken houten vloeren, here to stay forever!

2018-06-05T09:55:50+00:00woensdag 2 mei 2018|Parket Vloeren|